Kajakritika, ahogy én látom

Rendeltkaja blog

Rendeltkaja blog

Még mindig el vagyok maradva...

2015. március 14. - nofish

...de igyekszem ám! A múlt hétvége kicsit dolgosra sikerült, így nem maradt időm nekiülni és jól megírni, mi újság kajafronton. Ez a hét nem volt egy nagy durranás, kevés emlékezetes momentum volt benne.

Hétfő: Húsos rakott karfiol 681 kcal. Erőteljesebb volt a fűszerezése, mint a szokványos, és talán egy picit zsírosabb is volt, de ettől jobban csúszott, és összességében nagyon finom volt.

img_6901.JPGKedd: Roston csirkemell, négysajtmártás, párolt karotta borsóval, kukoricával 632 kcal. Nincs sok beszélnivaló, isteni finom volt cakk-pakk az egész. Szuper állagú zöldségek, remek fűszerezésű husi, csillagos ötös!

img_6941.JPGSzerda: Csirkeropogós, fűszervajas párolt zöldségek (kukorica, zöldborsó, karfiol, brokkoli) 883 kcal Fehérje: 45,3 g Zsír: 43,8 g Szénhidrát: 82,3 g. Így a beltartalmat tekintve nem a legdiétásabb kaja, de szerintem ennyi bele kell, hogy férjen. A megdöbbentő az volt, ahogy a képen is látszik, hatalmas gombócokat kaptam! Máskor azért be kell osztani a falatokat, hogy az utolsó zöldségekhez is jusson belőle, most pedig bátran lehetett eszegetni, mert bőséges volt. Így tovább, remélem máskor is pozitív lesz a méretbeli eltérés.

img_6944.JPGCsütörtök (szerdai rendelés): Fitt rakott zöldbab (csirkemellel, frissföllel) 523 kcal Fehérje: 33,1 g Zsír: 16,7 g Szénhidrát: 34,1 g. Bocsi, bocsi, éhenhalás esete forgott fenn, és volt kb. mínusz 2 percem ebédelni, így az első fele a kajának eltűnt, mielőtt eszembe juthatott volna, hogy dokumentálnom kell az eseményeket. Az ízeket tekintve, a megszokott minőséget kaptam, se jobbat, se rosszabbat. Talán egy picit az átlagnál több volt a tejföl, így összekutyulva krémesebb volt a végeredmény, íme.

img_6945.JPGPéntek: Grillezett pulykamell zöldfűszeres dresszinggel, kaliforniai saláta (jégsaláta, pritaminpaprika, paradicsom, kukorica, lilahagyma) 568 kcal. Mostanában nagyon el van találva a fűszerezés, ez a hús is annyira zseniális volt, hogy csak jót tudok róla mondani. A kaliforniai salátában pedig semmi nincs, ami rossz lehetne, így nyerő volt az ebédem.

img_6950.JPGHát, ennyi volna. Egyszerű, de nagyszerű hét volt. :D

A bejegyzés trackback címe:

https://nofish.blog.hu/api/trackback/id/tr717268429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása