Kajakritika, ahogy én látom

Rendeltkaja blog

Rendeltkaja blog

Ajánló - válaszok a miért?-re

2015. január 14. - nofish

Miért írom ezt a blogot?

A magam örömére. Nem vágyom hatalmas hírverésre, nem akarom megváltani a világot. Jó lenne remek írói vénával rendelkezni, de nem hinném, hogy ezt elmondhatom magamról. Nagyon szeretek viszont enni. Sajnos! Ugyanis a küzdelem a kilókkal időről időre próbára tesz.

Véleményt nyilvánítani is szeretek. Aztán felmerült bennem a gondolat, hogy én mennyire örülnék, ha hús-vér emberek véleményét, tanácsát olvashatnám az egyes cégek egyes kajáiról. Elsősorban nem a pizzarendelős témát szeretném előtérbe helyezni, hanem az ebédeimet, melyeket - több éve - a Teletáltól rendelek. Nem fizetnek nekem ezért, kedvezményt sem kapok. Ez a saját ötletem, amivel előfordulhat, hogy Mancikának a könyvelésről segítek dönteni, hogy bevállalja-e a túrógombócot, vagy kérje a magyaros zöldborsófőzeléket. De hátha a Teletál teamjéből olvassa majd valaki bennfentes, aki a kritikáimat építő jellegűnek veszi. Ki tudja?

Felhívnám a figyelmeteket, kedves Olvasók, hogy a halas-májas, egyéb furcsa dolgokat tartalmazó kajákat annyira nem csípem, tehát ilyesmiről nem szolgálhatok véleménnyel. Inkább a mainstream-vonalat képviselem, annyi magyarázattal, hogy igyekszem egészségesebben, kevesebb szénhidráttal, kevesebb kalóriával étkezni. Persze, van egy pár nagy kedvenc, ezeket mértékkel fogyasztom :)

A bejegyzés trackback címe:

https://nofish.blog.hu/api/trackback/id/tr677075151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása